Prospecte de medicamente

Bronchipret TP comprimate filmate

CE ESTE BRONCHIPRET TP ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Pentru tratamentul bronşitei acute, tusei şi răcelii caracterizate prin congestie (inflamaţie) excesivă a mucoasei căilor respiratorii. Se administrează la adolescenţi cu vârsta peste 12 ani şi la adulţi.

ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI BRONCHIPRET TP

Nu utilizaţi Bronchipret TP - dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la ciuboţica-cucului, cimbru sau alte Lamiaceae (Labiatae), mesteacăn, pelin, ţelină sau la oricare dintre celelalte componente ale Bronchipret TP.

Adresaţi-vă unui medic dacă simptomele persistă mai mult de două săptămâni sau dacă observaţi simptome cum sunt: dificultăţi de respiraţie, febră sau spută purulentă şi cu sânge.

Deoarece nu există date suficiente privind utilizarea acestui preparat la copii, Bronchipret TP nu trebuie administrat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Utilizarea altor medicamente: Nu sunt cunoscute interacţiuni cu alte medicamente.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi nu trebuie să utilizaţi Bronchipret TP. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. 

CUM SĂ UTILIZAŢI BRONCHIPRET TP

Utilizaţi Bronchipret TP aşa cum este indicat în acest prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Dacă nu a fost prescris altfel, la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani se administrează câte un comprimat filmat de 3 ori pe zi. Luaţi Bronchipret TP fără să le mestecaţi înainte de mese cu lichid suficient (de preferat un pahar cu apă). 

Pentru a citi întreg prospectul, dă click pe PDF-ul de mai jos

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.