Prospecte de medicamente

Fitobimbi broncamil sirop 150ml flacon

Prospect:
Fitobimbi broncamil sirop 150ml flacon fortepharma

Broncamil este un produs obtinut dintr-un amestec de plante atent selectionate si biologic controlate si suc concentrat de portocale.
Datorita calitatilor sale si utilizarii practice este in mod special recomandat copiilor,incepand cu varsta de 6 luni.
Prin proprietatile sale balsamice,Broncamil sirop concentrat este produsul ideal pentru utilizarea indelungata in timpul iernii sau impotriva problemelor cauzate de calitatea aerului(ceata,poluare,fum).
Broncamil ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii.

Doza recomandata:
A se administra 2 linguri pe zi,inaintea meselor principale ale zilei,(pranz si cina).Produsul poate fi diluat cu apa sau alte lichide(ceai,lapte .suc).

Compozitie:apa demineralizata,fructoza ,extract hidrogliceric din parti aeriene inflorite de Grindelia(Grindelia robusta) ,suc concentrat de portocale ,extract hidroglieric din flori de Helichrysum (Helichrysum italicum) ,extract hidogliceric din frunze de Patlagina (Plantago major),ulei esential de Pin(Pinus sylvestris),ulei esential de Eucalipt(Eucalyptus globulus) ,ulei esential de Cimbru(Thymus vulgaris) ,conservanti :sorbat de potasiu,acidifiant:acid citric.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic .
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Pentru utilizarea produsului este recomandata consultarea medicului.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.