Prospecte de medicamente

Para Free

Compozitie:


- Extract din Wormwood (Artemisia absynthium): omoara parazitii intestinali in stadiu de crestere larvara;

- Extract din Green hulled black walnut (Juglans regia): ... mai mult


- Extract din Wormwood (Artemisia absynthium): omoara parazitii intestinali in stadiu de crestere larvara;

- Extract din Green hulled black walnut (Juglans regia): bogata in quinona care omoara parazitii intestinali adulti;

- Extract din Cloves (Syzygium aromaticum) de Madagascar: distruge ouale parazitilor;

- Acid Caprilic pentru rebalansarea florei intestinale. Ataca de asemea Candida;

- Extract din simburi de grapefruit;

- Extract din simburi de dovleac.

mai putinIndicatii:


Pentru persoanele cu parazitoza acuta; pentru persoanele mai putin infestate oferim flaconul de 90 capsule/tratament de 15 zile. Omoara peste 100 de ... mai mult


Pentru persoanele cu parazitoza acuta; pentru persoanele mai putin infestate oferim flaconul de 90 capsule/tratament de 15 zile. Omoara peste 100 de tipuri de paraziti intestinali; distruge fungusi si bacterii inclusiv toate speciile de CANDIDA; ataca Helicobacter Pylori. Un Produs 100%

Toxinele din mediul inconjurator, hrănirea necorăspunzătoare şi parazitii sunt un real pericol pentru oameni. „De fapt paraziţii au ucis mai mulţi oameni decat toate războaiele în decursul istoriei” a afirmat reputata revista Americana Naţional Geographic în premiatul documentar ”Hoţii de cadavre”.

Parazitii intestinali sunt prezenti in absolut toate persoanele de la copii la adulti. Existenta parazitilor dauneaza grav sanatatii organismului prin toxinele care le elimina si prin folosirea resurselor organismului pentru a se hrani. Tote aceste conduc la o slabire a sistemului imunitar si aparitia a diferite afectiuni cronice. Starile de oboseala, Scaun neregulat, Constipatii frecvente alternand cu diaree, Anemii, Alergii, Imbolnaviri repetate etc., toate pot fi cauzate in mare masura de existenta parazitilor intestinali, ai Candidei si a unui Colon necuratat.

De multe ori diagnosticarea unei afectiuni se face in mod gresit de catre medic care presupune alte cauze si in consecinta tratamentele prescrise nu functioneaza. De multe ori cauza este simpla si porneste intotdeauna de la "sistemul digestiv" adica prezenta parazitilor intestinali si mai intotdeauna a Candidei. Eliminarea acestora si refacerea unei flore intestinale sanatoase folosind Para Free, Formula CANDIDA si Probiotice (ACIDOFILUS) urmate de o cura cu CURATITOR COLON conduce la o vindecare totala, la o rejuvenare a organismului si la o revenire la viata normala.

 

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.