Prospecte de medicamente

Revigrip Sirop Tuse Copii 100ml

Indicatii : supliment alimentar folosit ca adjuvant in tratamentul simptomatic al tusei si ca terapie de fond, aditionala, in afectiunile cailor respiratorii caracterizate prin hipersecretie densa si vascoasa. Se poate administra copiilor peste 2 ani.

Compozitie : substante bioactive / 20 ml : extract uscat de iedera 600 mg , N-acetil L-cisteina 200 mg , Zinc 15 mg  , excipienti : apa purificata , fructoza , miere poliflora , aroma de capsuni .

Doza si mod de administrare : copii între 2 şi 4 ani – 1 linguriţă (5 ml sirop) de două ori pe zi  ,  copii de 4 ani sau mai mari – 2 linguriţe (10 ml sirop) de două ori pe zi . Se recomandă agitarea energică a flaconului înainte de utilizare. Acest supliment alimentar poate fi administrat indiferent de orarul meselor; în cazul copiilor mai mici, sau recalcitranţi, siropul poate fi amestecat în diversele băuturi servite copilului. Doza zilnică maxim recomandată de sirop este de 20 ml (4 linguriţe).

Pastrare : A nu se lasa la indemanarea si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos si nu au rolul de a diagnostica, preveni, trata sau vindeca nicio boala.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.