Prospecte de medicamente

STODAL / Granule homeopate

Compoziţie:

4 g granule homeopate contin Antimonium tartaricum 6 CH 0,0044 ml, Bryonia 3 CH 0,0044 ml, Coccus cacti 3 CH 0,0044 ml , Ipeca 3 CH 0,0044 ml, Myocardium 6 CH 0,0044 ml, Pulsatilla 3 CH 0,0044 ml, Rumex crispus 6 CH 0,0044 ml, Spongia tosta 3 CH 0,0044 ml, Sticta pulmonaria 3 CH 0,0044 ml şi excipienţi: granule homeopate preformate până la 4 g (cca 80 granule)

Grupa farmacoterapeutică:

Produse homeopate, homeopate cu indicatii terapeutice, combinatii.

Indicatii terapeutice

Adjuvant în tratamentul simptomatic al tusei.

Contraindicaţii

Hipersensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.

Precauţii

Inainte de a prescrie un tratament antitusiv, se recomanda stabilirea corecta a etiologiei si a unui tratament etiologic specific. Daca tusea persista la administrarea mai multor doze uzuale de antitusiv se recomanda reevaluarea situatiei clinice.

Interactiuni

Nu sunt cunoscute. Indicatie generala: efectul unui medicament homeopat poate fi influentat nefavorabil de catre factori generali ce tin de stilul de viata ca si de catre stimulante (alcool, cafea).

Atentionări speciale

Sarcina si alăptarea: Produsul poate fi administrat in timpul sarcinii.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare

Doza recomandata este de 5 granule din ora in ora. Acestea se adminstreaza sublingual si se lasa sa se topeasca. Dupa ameliorarea simptomelor se rareste administrarea.

Reactii adverse

Nu sunt cunoscute.

 

 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ambalaj Cutie cu 2 tuburi de polipropilenă a câte 4 g granule homeopate şi un distribuitor de granule din polipropilenă.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.