Ştiri medicale
2104 accesări 25 Aprilie 2016 0 comentarii

Să-i plângem de milă lui Căpăţînă: "Salariul meu este de 3.000 lei"

Ca urmare a articolului „Salariu uriaş pentru managerul Spitalului de Urgenţă Constanţa (…)”, managerul spitalului, dr. Dănuţ Căpăţînă a cerut dreptul la replică făcând unele precizări şi negând că salariul pe care acesta îl încasează ar fi în valoare de 5.000 euro. Precizăm că această sumă este stipulată în contractul acestuia de angajare în funcţia de manager, documentul fiind public pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa. „Pentru plata serviciilor prestate, Managerul va primi lunar suma de 5.000 euro, plătibili în lei la cursul BNR din ziua facturării, la care se adaugă TVA. Plata acestor servicii se va efectua de beneficiarul direct al acestor servicii - SCJU Constanţa - în baza facturii fiscale emisă lunar de Manager, pentru serviciile prestate în cursul aceleaşi luni (…)”, se arată în contractul de management.

Căpăţână susţine însă, că el nu este plătit cu 5.000 euro, aşa cum scrie în contract, ci cu 3.000… lei.

„Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu a avut şi nu are salariul sau venitul de 5.000 sau 6.000 euro aşa cum mincinos au prezentat unele publicaţii şi acei pseudoziarişti la care am mai făcut referire. Salariul managerului Căpăţînă Dănuţ este de 3.000 (trei mii) lei. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa are încheiat un contract de management cu o societate comercială, care este plătitoare de TVA, astfel, din valoarea contractului cu spitalul, plăteşte: salarii, TVA, taxe şi impozite, chirie pe spaţiul unde are biroul, contracte cu terţi. Este o defăimare a managerului şi a spitalului şi sunt nişte afirmaţii mincinoase, iar drept consecinţă ne rezervăm dreptul de a sesiza justiţia pentru aceste calomnii şi intoxicare a opiniei publice”, a declarat dr. Dănuţ Căpăţînă, managerul SCJU, Constanţa.

Drept urmare, propunem o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe bietul Căpăţînă să ducă un trai decent.

Taguri articol: stiri medicale danut capatana

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.