Ştiri medicale
3769 accesări 22 Aprilie 2016 0 comentarii

Salariu uriaş pentru managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Dănuţ Căpăţână: 5.000 euro plus bonusuri

Contractul de management al dr. Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului clinic judeţean „Sfântul Andrei” (SCJU), este încheiat pe o durată de patruani, acesta urmând să expire pe data de 01.01.2017.

Pentru serviciile prestate, managerul primeşte lunar suma de 5.000 euro, stipulată în contractul de manageriat care este valabil din data de 01.01.2013. Managerul SCJU încasează această sumă în lei potrivit cursului BNR din ziua facturării, la care se adaugă TVA.


În contractul de management sanitar este stipulat faptul că, această sumă poate să crească prin atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.


„Plata acestor servicii se va efectua de beneficiarul direct al acestor servicii - SCJU Constanţa - în baza facturii fiscale emisă lunar de manager, pentru serviciile prestate în cursul aceleiaşi luni. Plata facturii se va realiza în termen de 15 zile de la data comunicării acesteia.


Pentru neplata la termen, se vor percepe penalităţi de întârziere în cuantum de 0.01% din suma restantă pe fiecare zi de întârziere. Serviciile de management sanitar - spitalicesc se vor presta lunar în limita a 140 de ore pe lună”, se arată în contractul de management sanitar.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.