04 Aprilie 2016
19190 accesări
0 comentarii

Sâmbătă, 9 aprilie, va avea loc workshop-ul „Echilibrul hormonal”, găzduit de ForteLife. Acesta va fi susţinut de terapeutul Emese Magdas care, în primă fază, va vorbi despre cauzele şi soluţiile pentru dezechilibrele hormonale ale femeilor.


Cei care vor susţine cursul vor primi sfaturi pentru a redobândi somnul, silueta, vitalitatea şi libidoul. Tactica abordată se bazează pe medicina funcţională, studii randomizate şi naturopatie.

În a doua parte a workshop-ului, terapeutul va susţine un curs practic cu exerciţii pentru sănătatea intimă. Exerciţiile sunt indicate gravidelor, femeilor care tocmai au născut, femeilor cu sarcini multiple, a celor la menopauză şi nu numai. Partea practică se va desfăşura duminică, 10 martie.

„O mare parte dintre femei au probleme hormonale, fie din cauza menopauzei, a sindromului premenstrual etc. Acest workshop poate ajuta la restabilirea echilibrului prin alimentaţie corespunzătoare şi exerciţii pe care femeile le pot învăţa de la un specialist.
De asemenea, exerciţiile Kegel sunt indicate pentru femeile care au incontinenţă urinară sau pentru cele care îşi doresc o intimitate fără probleme. Aceste exerciţii trebuie făcute corect, pentru că altfel pot crea probleme, hemoroizi de pildă”, explică Nicoleta Damache, organizatoarea evenimentului.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Vali PAPATANASIU