Ştiri medicale
1013 accesări 04 Noiembrie 2015 0 comentarii

Specialiştii MedLife consiliază gratuit victimele incendiului din Club Colectiv

Colegiul Psihologilor din România, în parteneriat cu reţeaua medicală MedLife, pune la dispoziţie o linie telefonică de urgenţă - 021.9647, pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv şi pentru familiile acestora.

Astfel, va fi derulat un program gratuit de consiliere a victimelor care au suferit în urma incendiului, precum şi a aparţinătorilor acestora, care va funcţiona în regim de call-center şi va fi disponibilă zilnic, 24 din 24.

Programul vizează asistenţa şi consilierea psihologică de specialitate a tuturor persoanelor care au fost expuse incendiului de la Clubul Colectiv: victime, atât cele care se află încă internate, cât şi cele care au fost externate, aparţinători, medici, paramedici, asistente sau persoane care au intervenit la faţa locului. Sesiunile de consiliere vor fi oferite în cabinetele de specialitate sau, la cerere, în spitalele în care sunt internaţi pacienţii.

Echipa de specialitate a acestui program este coordonată de dr. Gabriel Diaconu, medic psihiatru, şi este formată din psihologi şi psihiatri specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie. Programul se va derula pe o perioada nedeterminată.

Taguri articol: stiri medicale medlife

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.