Aperitive

Pateu de ficat de pasăre, preparat în casă

publicat la data de 14 Octombrie 2015

Nimic nu poate fi mai bun decât un preparat proaspăt, pregătit în casă din ingrediente de calitate. Exact cum o făceau bunicii noştri pe vremuri. Spre exemplu, nu cred că a-ţi zice NU unui pateu din ficăţei de pui, preparat ...

Zacuscă de vinete, preparată rapid

publicat la data de 15 Octombrie 2015

Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoşar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roşii proaspete, 1 l ulei, sare de mare. Mod de preparare: Ceapa şi ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa şi se lasă cinci ...

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.