250 g ciuperci 3 – 4 ouă 100 g cașcaval o ceapă roșie o țelină un morcov oțet sau zeamă de lămâie sare piper Cantitatea este calculată pentru patru - șase porții. Ciupercile se curăță, se ...
Nu pregătiți salata cât timp legumele fierte sunt calde. De asemenea, nu folosiți legume calde și crude în aceeași salată. În ambele cazuri, salatele se vor acri. Pentru a nu-și pierde vitaminele, legumele ...
Pentru a elimina gustul și aspectul neplăcut pe care, în unele situații, îl dau mâncărurilor unele substanțe ...
400 g linte 3 cepe Un morcov O rădăcină de pătrunjel O țelină mică O crenguță de cimbru Ulei Oțet O ...
3 sau 4 morcovi O ceapă Ulei Zeamă de lămâie sau oțet Sare O legătură pătrunjel verde Câteva ...
Atunci când sunteţi în grabă, aveţi musafiri sau pur şi simplu vreţi să gătiţi ceva gustos, puteţin încerca o delicioasă salată de pui cu ciuperci şi gogoşari. În doar jumătate de oră, totul e ...