Ştiri medicale
1411 accesări 24 Octombrie 2015 0 comentarii

Te-ai testat pentru hepatită?

Hepatita este una dintre cele mai răspândite afecţiuni, dar puţini ştiu că sunt bolnavi. La hepatita B, simptomele apar doar la 10% dintre cazuri, la copii şi la 30% dintre bolnavii adulţi. În cazul hepatitei C, 80% dintre bolnavi nu au simptome. De aceea este importantă testarea pentru depistarea hepatitei.

Fundaţia Baylor Marea Neagră pune la dispoziţia constănţenilor testări gratuite pentru depistarea acestei boli. În doar 15 minute, cei interesaţi pot afla dacă sunt suferinzi sau nu de această afecţiune.

Persoanele interesate se pot testa la sediul Baylor Marea Neagră, de pe strada Prelungirea Liliacului, numărul 10 sau la cabinetul 243, de la parterul Policlinicii 1. Pentru mai multe informaţii sau programări, fundaţia a pus la dispoziţie numărul de telefon 0371312200 şi paginile web: www.test-hepatita.ro şi www.test-hiv.ro. Au prioritate programările.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.