Clinici şi spitale
1702 accesări 23 Martie 2016 0 comentarii

Tratament revoluţionar pentru un ten ca în reviste

Noua terapie micro-needling de reparare şi reîntinerire face furori în rândul doamnelor. Aceasta se aplică în cazul cicatricilor post-accneice şi post operatorii, atrofice şi hiper trofice, în cazul porilor dilataţi, repară ridurile fine, vergeturile, precum şi hiperpigmentarea şi hipopigmentarea pielii.

„Dermapen este un instrument revoluţionar de micro-needling, cu rezultate remarcabile în rejuvenare, lifting şi tonifiere a pielii, reprezentând avangarda în domeniul mezoterapiei fracţionare a pielii.
Înlocuieşte cu succes procedurile laser sau pe cele de peeling chimic, avantajele sale fiind: recuperare rapidă după fiecare şedinţă, eritemul dispare la 2-3 zile după tratament, machiajul putând fi aplicat la 24 de ore după procedură, minimizarea eritemului local, durere minimă şi accesibilitatea metodei”, menţionează specialiştii Iowemed.

Dispozitivul are forma unui stilou şi dis-pune de 12 ace extrem de fine, generând aproximativ 1.300 de înţepături pe secundă, ce execută o perforare controlată a pielii, stimulând secreţia naturală a fibrelor de colagen şi de elastină.

„Acest efect se obţine datorită capacităţii pielii de a se vindeca după un traumatism indus, prin înlocuirea ţesutului lezat cu unul nou, sănătos. Nivelul de pătrundere al acelor se adaptează în funcţie de zona tratată şi de afecţiunile cutanate, între 0.025 mm si 2,5mm”, mai spun specialiştii Iowemed.

Tratamentul poate fi aplicat şi la nivelul zonelor mai sensibile, cum ar fi conturul ochilor, al nasului şi al buzelor. Numărul de şedinţe poate varia între 3 şi 6, în funcţie de zona tratată şi de complexitatea tratamentului. Pentru a obţine rezultatul dorit, este nevoie de minim 3 şedinţe care se efectuează la un interval de 4-8 săptămâni. După terminarea şedinţelor, efectele continuă să se accentueze şi în următoarele luni.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.