Dietă şi frumusețe
10238 accesări 29 Iulie 2016 0 comentarii

Adevărul despre micropigmentare, cu Cerasela Brumă

Micropigmentarea este văzută, de majoritatea femeilor, ca fiind o metodă de îmbunătăţire a aspectului fizic. Fie că ne referim la machiajul semipermanent, la conturarea sprâncenelor, a buzelor sau a ochilor, micropigmentarea trebuie să fie făcută de un adevărat profesionist, cu o viziune aparte, pentru a pune în evidenţă trăsăturile particulare ale fiecărei femei.
Cerasela Brumă ne arată o altă „faţă” a micropigmentării prin care, cu ajutorul aparatului special cu care efectuează procedurile şi a pigmenţilor medicali de calitate superioară, vindecă traumele femeilor greu încercate şi le redă zâmbetul pe buze. Cu ajutorul micropigmentării medicale, femeile care au suferit de cancer mamar, de exemplu, se pot bucura din nou de viaţă şi se pot uita în oglindă cu mândrie, deoarece specialistul le reconstruieşte areola mamară, iar sânul capătă aspectul dinainte de mastectomie. La fel se întâmplă şi în cazul femeilor care au suferit arsuri grave. Cu ajutorul micropigmentării medicale, cicatricile sunt date uitării. Femeile care au avut sarcini multiple pot scăpa de vergeturile inestetice, recăpătându-şi, astfel, încrederea în sine.
„La cabinet vin foarte multe femei pline de frici, traumatizate, iar de multe ori ofer acest serviciu gratuit, pentru că sunt foarte multe persoane care nu-şi permit, dar au nevoie de această procedură. Produsele şi aparatura de natură medicală pot face minuni pentru aceste femei. Pigmenţii medicali pot fi folosiţi şi la persoanele care au pielea afectată de chimioterapie”, precizează Cerasela Brumă, specialist micropig-mentare medicală.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.