Remedii naturiste
59 accesări 11 Septembrie 2021 0 comentarii

Apa consumată în timp ce stați jos este filtrată mai ușor de rinichi

Se știe, apa este esențială pentru tot ce înseamnă viață pe acest pământ. De ce? Pentru că aceasta îndeplinește cinci funcții principale în organismul uman. În primul rând, poartă substanțe nutritive esențiale pentru celule, elimină deșeurile din corp, descompune și transportă nutrienți din ceea ce mâncăm. Apoi, reglează temperatura corpului și ajută articulațiile. Practic, apa este utilizată în funcțiile corpului, de la respirație și transpirație, până la digestie, esențiale pentru ca organismul să funcționeze normal.

Cu toate acestea, oamenii de știință susțin că dacă beți apa stând în picioare, aceasta stropește pereții stomacului și întrerupe procesul digestiei. Pe lângă toate acestea, este posibil să faceți indigestie dacă beți apă în timp ce stați în picioare. Cercetătorii susțin că apa consumată în timp ce stați jos este filtrată mai ușor de rinichi. De asemenea, apa consumată în timp ce stați jos are un efect calmant, așa că este benefică în momentele tensionate. Dacă beți apa cu guri mari, pe fugă, este foarte puțin probabil ca setea să dispară. Așadar, beți apă cu înghițituri mici, savurând-o pentru a beneficia de toate calitățile sale importante.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.