Sfatul medicului
359 accesări 09 Octombrie 2019 0 comentarii

Apelaţi cu încredere la păstură, vă scapă de colesterol

Printre produsele care ne sprijină foarte mult sănătatea, se numără şi păstura sau „pâinea albinelor”, cum i se mai spune în popor. Această păstură este, de fapt, un polen modificat cu substanţe adăugate de albine şi care constituie hrana acestora.

Specialiştii susţin că acest produs nu este doar natural, dar este unul dintre cele mai puternice detoxifiante cunoscute până în prezent. Dezavantajul este dat de faptul că se extrage în cantităţi mici, ceea ce face ca păstura să fie destul de scumpă.

Compoziţia păsturii este asemănătoare polenului, dar are de trei ori mai multe proprietăţi decât acesta, datorită conţinutului ridicat în zaharuri simple, vitamina A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime, minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu) şi aminoacizi esenţiali.

Ca urmare, persoanele care îşi doresc să-şi detoxifice organismul pot apela cu încredere la acest aliment, acesta ajutând la vindecarea ficatului şi susţinerea sistemului imunitar, eliminând cu uşurinţă toxinele din corp.

Totodată, specialiştii recomandă o linguriţă de păstură pe zi persoanelor care au colesterolul din sânge ridicat, care au afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, precum şi persoanelor care au probleme circulatorii.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.