Sfatul medicului
887 accesări 29 Aprilie 2021 0 comentarii

Astmul bronşic, accentuat în perioada de primăvară

Schimbările dese de temperatură, praful şi polenul sunt factori care declanşează atacurile de astm. Această afecţiune respiratorie poate avea consecinţe severe dacă nu este tratată corespunzător.

Cei care suferă de astm bronşic suferă de obicei, indigestii, constipaţie sau diaree, deoarece la contactul cu alergenii, stomacul şi tractul gastrointestinal sunt primele părţi afectate ale organismului. Este important să cunoaşteţi că principalele simptome ale astmului bronşic sunt incapacitatea de a respira, dureri toracice, respiraţie sacadată, strănut şi tuse severă. În plus, persoanele cu astm se pot confrunta şi cu dificultăţi de auz şi disconfort general.

Astfel, este indicat să mergeţi la medicul specialist încă de la primele semne, pentru a afla cu ce vă confruntaţi. În cazul în care suferiţi de astm, doctorul vă va prescrie medicamentele şi dozele corecte, dar vă va recomanda şi anumite schimbări în stilul de viaţă, pentru a preveni atacurile de astm.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.