Sănătate
105 accesări 29 Aprilie 2021 0 comentarii

Beneficiile dormitului în pielea goală

Sunt specialiști care susțin că dormitul în pielea goală ajută la îmbunătățirea circulației și previne dezvoltarea infecțiilor. Cum se petrece acest lucru? Ei sunt de părere că într-un mediu răcoros, bacteriile nu pot supraviețui. Așa că, dacă renunțați la pijamale, v-ați putea bucura de numeroase beneficii care contribuie la bunăstarea organismului.

Totodată, este dovedit științific că somnul este esențial pentru o stare de sănătate optimă. Aşa că, grija pentru bunăstarea fizică trebuie să includă, de asemenea, și odihna din timpul nopții, nu numai dieta și exercițiile fizice. Oamenii de știință au descoperit că dormitul în pielea goală oferă anumite beneficii. În primul rând, oricât de subțiri ar fi, hainele vă limitează mișcările, iar fără ele vă puteți mișca fără probleme.

Apoi, în momentul în care dormiți goi, temperatura corpului este mai scăzută decât atunci când sunteți îmbrăcați. Prin urmare, bacteriile nu mai găsesc acel loc călduros de care au nevoie pentru a supraviețui. Atunci când temperatura corpului este echilibrată, acesta activează anumiți hormoni pentru a genera căldură. În acest fel, consumați energie prin intermediul unui proces care contribuie și la pierderea în greutate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.