Nutriţie
219 accesări 07 Noiembrie 2018 2 comentarii

Berea îmbunătăţeşte performanţele bărbaţilor

Specialiştii spun că, pe lângă faptul că este cea mai consumată băutură de către bărbaţi, berea îi poate chiar ajuta să aibă performanţe mai bune în dormitor.

Se ştie că alcoolul este considerat a fi un bun afrodisiac, iar fitoestrogenii din bere întârzie ejacularea prematură. Trebuie precizat, însă, că este indicat să optaţi pentru berea neagră, deoarece conţine mai mult fier decât celelalte tipuri, crescând astfel celule roşii din sânge şi circulaţia în general. Aceste două aspecte sunt vitale pentru erecţii mai uşoare şi mai dese.

În plus, există chiar şi un anumit tip de bere special conceput pentru îmbunătăţirea performanţei sexuale. Aceasta este preparată din ingrediente precum ginseng, ginkgo biloba şi damiană, cunoscută drept afrodisiacul maiaşilor.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

2 comentarii

27 februarie George
Potenta

La mine chiar se vede cand beau bere. Cand beau bere chiar se observa in dormitor. Am erectii mai bune si rezist mai mult in timpul actului sexual.

21 noiembrie 2018 Zete
Imbunatatirea performantelor sexuale

Si suplimentele pot fi o solutie pentru cresterea performantelor sexuale.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.