Sursa foto: Megyn Blanchard

Sursa foto: Megyn Blanchard
Sursa foto: Megyn Blanchard
Boli şi afecţiuni
637 accesări 22 Februarie 2020 0 comentarii

Care sunt semnele pe care le dă organismul când este plin de toxine

Specialiştii sunt de părere că propriul nostru stil de viaţă ne intoxică organismul, iar în timp ne putem confrunta cu o serie de afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni degenerative, îmbătrânire precoce şi nu numai. Spre exemplu, a declarat dr. Selin Mustafa, mirosul corpului şi respiraţia urât mirositoare, oboseala şi insomnia, sunt printre primele semne care indică faptul că un organism este încărcat cu toxine, iar aceste simptome se instalează cu mulţi ani înainte să apară primele semne evidente ale unor boli.

„Practic, în momentul în care boala este instalată, bolnavi iau degeaba medicamente, pentru că, până nu se detoxifiază organismul, nu se va putea scăpa de o boală cronică. Altfel spus, detoxificarea înseamnă o modificare a stilului de viaţă. La toate acestea, se adaugă ceaiurile şi regimurile alimentare care stimulează organele direct implicate în curăţarea organismului”, a explicat medicul.

Deci, dacă organismul dumneavoastră are nevoie de detoxifiere, este clar că acesta va începe să dea câteva semne de alarmă. Dintre acestea amintim stările de oboseală permanentă, care devin tot mai greu de controlat. Procesul este indicat şi în cazul în care aveţi insomnie sau simţiţi nevoia să dormiţi tot mai mult, iar când vă treziţi resimţiţi în continuare senzaţia de oboseală. Pe de altă parte, a subliniat specialistul, sunt situaţii în care intervin stările de depresie, anxietate, stare de iritabilitate, isterie, lipsa puterii de concentrare, plictiseală, indispoziţie, iar transpiraţia devine urât mirositoare.

Partea proastă este că, în cazul în care nu aveţi o evacuare eficientă a intestinelor, care să se desfăşoare în fiecare zi, toxinele sunt reabsorbite în sânge şi asta va afecta sănătatea.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.