23 August 2015
2158 accesări
0 comentarii

Chiar dacă eşti încă tânără şi teoretic poţi purta haine care mai de care mai diverse, colorate şi pline de modele, nu uita că trebuie să rămâi serioasă, mai ales dacă mergi la serviciu sau la o întâlnire importantă. Ca să rămâi totuşi stilată, trebuie să eviţi, potrivit unica.ro, doar anumite articole, precum:

1. Fusta scurtă, plisată și în carouri este drăguță, dar este potrivită pentru adolescente. Dacă nu vrei să fii confundată cu o elevă de liceu, înlocuiește-o cu o fustă midi în carouri. Este o piesă sexy, potrivită pentru o femeie puternică și independentă.

2. Brățările cu zorzoane se numără, de asemenea, printre piesele care nu au ce să caute în garderobă, dacă ai trecut de 25 de ani. Rămâi la bijuterii simple și elegante!

3. Hainele cu animal-print nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, dar evită imprimeurile copilăroase, precum fluturii sau ursuleții. Pentru o femeie adultă este mai potrivit imprimeul leopard!

4. Pantofii cu detalii copilărești, precum fundițe, nu au ce să caute în garderobă, dacă vrei să arăți ca o femeie sexy și independentă. Alege, mai bine, modele serioase, dar sexy!

Taguri articol: modă ehydh animal print

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii