Modă
2192 accesări 03 Martie 2015 1 comentariu

Vrei să prelungeşti viaţa hainelor preferate? Evită următoarele greşeli

Îţi plac hainele şi ai face orice să le păstrezi frumoase şi viu colorate cât mai mult timp. Cu toate acestea, sunt gesturi pe care le faci fără să ştii că îţi vei distruge articolele vestimentare mult mai repede. Pentru a prelungi viaţa acestora, este important să ai în vedere câteva aspecte:

Păstrezi hainele pe umerașe de sârmă

Umerașele de sârmă nu oferă suportul de care au nevoie hainele tale și le strică forma. Investește în unele solide, căptușite cu pânză, pentru că astfel materialele se vor păstra mai bine.

Puloverele stau pe umeraș ca o cămașă normală

Dacă lași puloverele să atârne pe umeraș, le lărgești. Dacă nu ai loc să le ții pe rafturi separate, împăturește-le cu grijă pe umeraș, astfel încât să nu atârne.

Îți ții hainele în pungi din plastic

Poate ai impresia că hainele se păstrează mai bine dacă le ții în pungi din plastic, însă adevărul este cu totul altul. Materialele trebuie să respire, iar pungile păstrează mirosurile neplăcute și umiditatea. Dacă ți se pare că hainele se șifonează în dulap, este pentru că umerașele stau prea aproape unele de altele. Ar trebuie să fie la distanță de aproximativ 2 centimetri.

Taguri articol: ehydh haine modă

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.