Remedii naturiste
97 accesări 29 Noiembrie 2021 0 comentarii

Ceaiul de rhodiola contribuie la reducerea stresului și a oboselii cronice

Foarte puțini oameni știu că ceaiul de rhodiola ajută la reducerea stresului și a oboselii cronice. În plus, această plantă, combinată cu ovăz, dă organismului vitamine și minerale, oferindu-i, astfel, energia de care are nevoie. În rândurile ce urmează vă prezentăm o rețetă cu ceai de rhodiola și ovăz care vă va umple de energie. Specialiștii spun că acest smoothie este minunat și pentru copii, nu doar pentru adulți. De ce? Pentru că proprietățile lui sunt extraordinare. Vreți să știți ce beneficii oferă această rețetă? În primul rând, combate oboseala și starea generalizată de slăbiciune. Apoi, îmbunătățește circulația și oferă energie creierului, reducând durerile de cap, crește puterea de concentrare. Totodată, combinația obținută este un tonic natural, ideal pentru persoanele care au sistemul imunitar slăbit. Cum se prepară acest ceai de rhodiola și ovăz? Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

o cană de apă minerală (200 ml), două linguri de fulgi de ovăz (40 grame), un pliculeț de ceai de rhodiola sau 20 grame de rhodiola, două linguri de miere (40 grame). Vă întrebați care sunt beneficiile ovăzului? Considerat un superaliment, ovăzul este bogat în vitamine și minerale. El vă ajută să reglați nivelul așa-numitului colesterol rău și să aveți grijă și de siluetă.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.