Remedii naturiste
200 accesări 21 Iulie 2021 0 comentarii

Ceaiul verde este mai eficient decât apa de gură

Foarte multe persoane folosesc, în ziua de azi, apa de gură, aceasta fiind un produs destinat unei igiene orale depline, pe care medicii stomatologi îl recomandă pentru a fi utilizat în mod regulat. Cu toate acestea, diversitatea produselor destinate îngrijirii cavității bucale, prin care se numără și apa de gură, poate crea confuzie. Vă întrebați de ce? Pentru că, spun specialiștii, de cele mai multe ori, apa de gură are un conținut ridicat de alcool, ceea ce crește considerabil riscul apariției cancerului oral.

De fapt, nu numai alcoolul face apa de gură să fie nocivă pentru sănătatea oamenilor, ci și methylparabenul, salacilatul de metil, hexetidina ori clorhedixina, precizează elytis.ro. Pentru a elimina acest risc, puteți înlocui apa de gură cu alte produse naturale, dar la fel de eficiente în curățarea plăcii dentare. De exemplu, ceaiul cu care puteți înlocui cu succes apa de gură este ceaiul verde. Studiile au dovedit că acesta este mai eficient decât apa de gură atunci când vine vorba despre sănătatea orală. La numai șapte minute după gargara cu ceai verde, bacteriile din gură dispar complet. Mai mult decât atât, dacă alături de ceai verde consumați și legume și fructe, zâmbetul vostru va fi mereu frumos și sănătos.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.