Sfatul medicului
340 accesări 06 August 2019 12 comentarii

Ceaiurile vă ajută în sinuzită

Dacă ați fost diagnosticat cu sinuzita, atunci trebuie să știți că aceasta poate da dureri puternice de cap, nas înfundat, secreții nazale. Vreți să scăpați de toate aceste stări? Apelați la ceaiuri! Fie că le beți, fie că faceți inhalații cu ele, ceaiurile din plante sunt foarte eficiente în cazul sinuzitei, deoarece calmează multe dintre simptome și decongestionează căile nazale.

Iată câteva ceaiuri care sunt cu adevărat eficiente în această afecțiune. Spre exemplu, ceaiul de mentă și eucalipt este un decongestionant al căilor respiratorii și expectorant. Acest ceai vă va desfunda de îndată nasul și vă va calma inflamația sinusurilor și durerea de cap. Beți-l seara, înainte de culcare, pentru că are și rol relaxant. Și ceaiul de salvie conține o substanță cu efect antiinflamator, calmant, ceea ce face din acest ceai un remediu eficient în sinuzită. Totodată, ceaiul de salvie decongestionează și el căile nazale.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.