Sfatul medicului
454 accesări 09 Iulie 2019 0 comentarii

Chimionul vă ajută să slăbiţi prin accelerarea metabolismului

Sunteţi conştienţi că pentru a slăbi trebuie depus un minim de efort şi să vă controlaţi regimul de viaţă şi pe cel alimentar. În plus, pentru a scăpa de kilogramele în plus trebuie să acceleraţi metabolismul cu ajutorul unui regim alimentar sănătos, în care aţi putea include anumite condimente în mâncare, ce pot avea rezultate remarcabile.

Oamenii de ştiinţă au realizat un studiu cu femei supraponderale, pe care le-au împărţit în două grupuri a câte 44 de reprezentante. Ambele grupuri au avut timp de trei luni o dietă sănătoasă, cu aproximativ 500 de calorii pe zi.

Modalitatea prin care se diferenţiau grupurile a fost reprezentată de faptul că la unul dintre ele s-au adăugat mirodenii. Primul grup mânca pe stomacul gol trei grame de chimion zilnic, amestecat cu iaurt şi cel de-al doilea grup consuma iaurtul gol.

Rezultatele au fost cu adevărat surprinzătoare, deoarece, în prima lună, primul grup de femei a pierdut cu şase kilograme şi jumătate mai mult decât al doilea şi a dat jos 14.64% din grăsime în comparaţie cu doar 4.91%. Acest lucru s-a întâmplat deoarece chimionul este bogat în filosteroli şi drept urmare, are capacitatea de a stopa retenţia de colesterol. Acesta este principalul factor care face chimionul să accelereze rata metabolică şi să dispară grăsimea în exces.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.