Clinici şi spitale
7938 accesări 25 Octombrie 2016 0 comentarii

Colonoscopie şi endoscopie, gratuite, la Medstar General Hospital

Echipa de medici de la Medstar General Hospital şi medicii de familie oferă pacienţilor soluţia pentru un diagnostic corect pentru afecţiunile grave digestive. Fie că este vorba despre cancerul esofagian (despre care studiile au demonstrat că are o mortalitate de patru ori mai mare faţă de cancerele rectale), de cel gastric, de neoplaziile intestinului subţire ori de cele de la nivelul colorectal, rectal, anal, investigaţiile realizate din timp şi corect vă pot salva viaţa.

În egală măsură, tumorile hepatice, ale veziculei biliare sau ale căilor biliare pot fi depistate prin realizarea de analize şi investigaţii şi se poate interveni încă din fazele incipiente. Endoscopia digestivă este cea mai bună metodă de a examina esofagul, stomacul şi duodenul, permiţând depistarea unor leziuni ale organelor, în unele cazuri cu mult înainte ca pacientul să resimtă simptome sau să fie conştient de faptul că este bolnav.

„Medstar General Hospital a demarat o campanie în cadrul căreia, cei interesaţi pot beneficia, gratuit, de investigaţii, consultaţii şi analize ale tubului digestiv. Pentru a beneficia de endoscopie digestivă superioară şi colonoscopie, pacienţii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie (cu trimitere pentru specialitatea chirurgie) sau scrisoare de recomandare de la un alt medic specialist. Pacienţii care doresc consultaţii şi analize pentru afecţiunile tubului digestiv pot beneficia, de asemenea, de gratuitate prin prezentarea biletului de trimitere de la medicul de familie (cu trimitere către secţia de gastroenterologie)”, au declarat specialiştii Medstar General Hospital.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.