Sfatul medicului
838 accesări 24 Ianuarie 2018 0 comentarii

Constănţencele cu probleme ginecologice se pot opera gratuit la Isis Hospital

Isis Hospital a reluat, începând de luna aceasta, campania de tratamente chirurgicale gratuite. Precizăm că proiectul social intitulat „Operaţii ginecologice gratuite” a ajuns la cea de-a cincea etapă, de fiecare dată fiind un real sprijin pentru femeile care necesită diferite intervenţii şi nu şi le permit.

Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, acest program vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme ginecologice. Ca urmare, pentru toate aceste cazuri, echipa de medici va răspunde solicitărilor în cadrul unui program de consultaţii dedicate acestui proiect.

Echipa medicală este alcătuită din opt specialişti şi este pregătită să asigure intervenţii chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian/fibromului uterin, tratamentul incontinenţei urinare, prolapsul genital şi toate afecţiunile colului uterin.

Costul unei intervenţii chirurgicale în Isis Hospital este de 1.200 de euro, suportată integral de unitatea medicală, pe parcursul derulării acestei campanii. Tot ce trebuie să facă femeile este să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Apoi, dacă există indicaţia de operaţie, medicii ginecologi vor recomanda investigaţii premergătoare intervenţiei chirurgicale, costurile acestora fiind suportate de pacientă (analize de sânge, consult preanestezic, RX pulmonar, EKG).

Singurele costuri pe care le are pacienta, pe lângă cele ale analizelor, sunt reprezentate de zilele de spitalizare necesare postperator, 3-5 zile în funcţie de evoluţie şi recomandarea medicală. Costul unei zile de internare este de 300 de lei.

După aceea, reprezentantele sexului frumos vor fi supravegheate permanent de un nucleu medical şi vor primi o alimentaţie personalizată, stabilită de medicul nutriţionist. Condiţiile de spitalizare sunt premium, în saloane modernizate, dotate corespunzător şi conectate cu echipa de monitorizare.

Aşadar, femeile care doresc să se înscrie în programul gratuit se pot programa telefonic la 07 ISIS ISIS - 07 4747 4747 urmând a se prezenta la medic cu dosarul de investigaţii şi analize efectuate anterior, rezultatele investigaţiilor din pachetul preoperator, bilet de trimitere de la medicul de familie şi cardul de sănătate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.