Dietă şi frumusețe
54 accesări 07 Octombrie 2021 0 comentarii

Cosmetica la domiciliu - Măști pentru față care ajută la revigorarea tenului

Am ajuns deja la mijlocul săptămânii, așa că a sosit momentul pentru o mască naturală de curățare, care ajută la eliminarea toxinelor și a impurităților și are efect remineralizant asupra tenului dumneavoastră.

Astăzi, de exemplu, puteți prepara o mască pe bază de argilă verde, un ingredient ce poate fi cumpărat din orice magazin de produse naturiste sau chiar din farmacii. Amestecați argila cu apă călduță, puțin câte puțin, până capătă o consistență omogenă. Aplicați masca pe toată fața, mai puțin în zona din jurul ochilor și lăsați-o 20-30 de minute, până se usucă. Îndepărtați-o apoi ușor cu apă călduță. Acest tip de mască ajută la eliminarea excesului de sebum și la atenuarea aspectului lucios al tenului gras.

Potrivit Sofiei Stratulat, specialist în înfrumusețare, după îndepărtarea măștii, hidratați-vă întotdeauna pielea cu cremă sau uleiul pe care îl folosiți de obicei. dacă vreți să vă curățați mai profund pielea, nimic nu este mai eficient decât lămâia, pe care o puteți combina cu miere, aliment care hidratează și conferă pielii un aspect sănătos. Preparați-vă o mască din coajă rasă de lămâie și miere. Desigur, este destul de lipicioasă, dar dacă o încălziți puțin, se va întinde mai ușor. Aplicați-o, apoi, pe față și lăsați-o să acționeze circa o jumătate de oră. Tenul poartă semne de oboseală? Încercați în weekend și o mască pe bază de castravete. Radeți castravetele și amestecați-l cu lapte de vacă sau lapte de orez. Pentru că este o mască lichidă, aplicați-o cu ajutorul unei dischete din bumbac ca și cum v-ați demachia. Tăiați două rondele de castravete și așezați-le pe pleoape, pentru a le reda ochilor vitalitatea și lăsați tratamentul să acționeze 20 de minute.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.