Sfatul medicului
220 accesări 11 Decembrie 2018 0 comentarii

Cosmeticele folosite corect vă menţin frumuseţea

Femeile obişnuiesc să folosească diferite produse cosmetice pentru înfrumuseţare, dar din păcate, acestea pot grăbi, uneori, îmbătrânirea pielii. Pentru a evita această problemă puteţi face câteva schimbări în ritualuldumneavoastră de înfrumuseţare.

În primul rând, folosiţi săpunul în mod selectiv. Acesta trebuie aplicat doar în anumite zone, la subraţ pe picioare, în zonele intime şi pe posterior. Clătirea cu apă este suficientă pentru a curăţa celelalte locuri, fără a elimina uleiurile naturale ale pielii. Apoi, aplicaţi o bază puternică înainte de machiaj şi spălaţi-vă-te repede pe faţă cu apă rece, întrucât temperatura scăzută micşorează porii.

De asemenea, aplicaţi produsele în mod corect. Ordinea este următoarea: toner, serum, cremă hidratantă, cremă de protecţie solară.

Lăsaţi crema hidratantă să acţioneze timp de trei minute, pentru a fi absorbită cât mai bine în piele. Imediat veţi aplica şamponul, însă numai pe scalp, acolo este cea mai murdară regiune a părului, iar balsamul va fi folosit doar pe vârfuri. În acest fel, veţi evita ca rădăcinile firelor de păr să vi se lipească de cap.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.