Somnul
837 accesări 06 Aprilie 2020 0 comentarii

Cum puteţi avea un bebeluş relaxat şi odihnit

Dragi părinţi, somnul de noapte al bebeluşilor este extrem de important, dar poate fi o provocare la acest moment, în condiţiile în care nu îi puteţi scoate la aer pe cei mici. Pentru a fi convinşi că ei se odihnesc corespunzător, puteţi apela, însă, la câteva trucuri.

Specialiştii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie „Euromaterna” vă sfătuiesc ca, înainte de a-i pune la somn, să le daţi să mănânce bebeluşilor.

„Îl puteţi pune la sân pentru a vă asigura că foamea nu le întrerupe somnul. Apoi, este necesar să îi băgaţi la somn cât mai devreme. Este dovedit faptul că, dacă puneţi copilul la somn în jurul orei 20.00, acesta se va trezi mai rar şi va dormi mai mult.

Un alt truc pentru a vă ajuta copilul să doarmă toată noaptea este să vă asiguraţi ca se simte confortabil. Asta înseamnă că trebuie să se simtă protejat. Aşadar, ajutaţi-l să se relaxeze înainte de culcare. Totodată, atunci când culcaţi copilul, asiguraţi-vă că în camera lui aveţi puţină lumină şi o temperatură confortabilă”, au precizat aceştia.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.