Sursa foto: Crucea Roşie Constanţa

Sursa foto: Crucea Roşie Constanţa
Sursa foto: Crucea Roşie Constanţa
Ştiri medicale
206 accesări 13 Februarie 2020 0 comentarii

Cursuri de prim ajutor, la Crucea Roşie Constanţa

Crucea Roșie Constanta organizează cursuri de prim ajutor pentru oricine doreşte să înveţe cum să poată ajuta o persoană în pericol.

„Viaţa unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor şi de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Dacă v-aţi aflat vreodată în situaţia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane, cu siguranță ştiţi cât de important este un curs de prim ajutor. Primul ajutor de bază este doar un ajutor temporar acordat în caz de urgenţă pentru salvarea vieții, prevenirea unor complicații ulterioare şi ameliorarea suferințelor până în momentul în care un serviciu medical adecvat poate să intervină”, explică preşedintele filialei Crucea Roşie Constanţa, Carmen Lungu.

Persoanele interesate pot afla mai multe informații la telefon, la numerele 0726/368.398, 0723/753.754, 0722/241.206.

Programa de curs este standardizată la nivel național și armonizată în conformitate cu recomandările Consiliului European de Resuscitare. Crucea Roșie deține exclusivitatea utilizării în România a Manualului European de Prim Ajutor.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.