Sursa foto Aquihora.ro

Sursa foto Aquihora.ro
06 Septembrie 2020
494 accesări
0 comentarii

Cu toate că foile de dafin sunt foarte benefice, dacă le includem în ceaiuri sau le folosim pentru aromoterapie, nu trebuie niciodată să le consumăm crude.

Acest component al dafinului poate fi toxic, precizează specialiștii de la dozadesanatate.ro. Planta la care facem referire a fost utilizată încă din antichitate de către popoarele din bazinul mediteraneean. Acest arbust este foarte popular chiar și în zilele noastre și folosit pentru combaterea anxietății cu dafin.

„Foile de dafin sunt incluse în diverse preparate datorită aromei delicioase pe care o oferă, precum și a abilității lor de a calma mintea și a îmbunătăți sănătatea corpului. Pe lângă celebrele lor proprietăți expectorante, frunzele puternic aromate ale dafinului oferă numeroase beneficii pentru minte și trup. Acestea sunt un condiment esențial în bucătărie și în multe culturi ele simbolizează victoria.

Aveţi, însă, grijă să nu consumaţi niciodată foile de dafin. Le puteți include în ceaiuri sau sprayuri cu aerosoli, precum și pentru a aroma orezul, dar nu uitaţi să îndepărtaţi frunzele înainte de a servi băutura sau preparatul respectiv”, au mai spus specialiștii de la dozadesanatate.ro.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU