23 Noiembrie 2018
627 accesări
0 comentarii

Foarte mulți constănțeni se plâng că, de fiecare dată când se întorc din concediu, acumulează câteva kilograme în plus. Specialiștii spun că acest lucru se întâmplă datorită faptului că, în această perioadă, nu mai oferim destulă atenție alimentației și mâncăm cam orice. Totuși, dacă țineți cont de câteva aspecte importante, atunci veți putea evita acumularea kilogramelor nedorite. Iată ce trebuie să faceți!

În primul rând, a precizat Corina Stan, nutriționist, pregătiți-vă gustările pentru avion. De obicei, cele mai multe mese servite de liniile aeriene au mai mult de 1.000 de calorii, așa că luați-vă la dumneavoastră propriile gustări sau cumpărați unele din aeroport.

Totodată, evitați să mâncați tot din farfurie. Desigur, porțiile de la restaurant pot fi de două ori mai mari ca cele pe care le mâncați acasă, dar cel mai bine ar fi să împărțiți porțiile cu cineva de la masă sau să luați restul de mâncare la pachet.

Desigur, nu uitați că frigiderul de la hotel trebuie să fie plin cu gustări sănătoase, așa că alegeți un iaurt slab în grăsimi, brânză, lapte, smoothie-uri, fructe și legume. Dacă nu aveți frigider, optați pentru nuci, semințe, cereale, biscuiți integrali, popcorn și porții de fructe.

Secretul este să evitați băuturile cu foarte multe calorii și cocktailurile. Alegeți ceva simplu, dintr-un tip de alcool și suc.

Nu în ultimul rând, răsfățați-vă cu o cupă de înghețată în locul a trei cupe. Nu trebuie să uitați că senzația de sațietate apare abia după 15-20 de minute după ce ați mâncat.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU