Sursa Retetele Merisor

Sursa Retetele Merisor
Sursa Retetele Merisor
Pentru ea
103 accesări 25 Martie 2020 0 comentarii

Dietele ne ajută să ajungem la greutatea dorită

Vreţi să vă ţineţi greutatea sub control? Dacă vă doriți să fiți suplu, este necesar să țineți și o dietă adecvată.În principiu, susțin specialiștii, dietele ne ajută să ajungem la greutatea dorită, doar că păstrarea acesteia depinde de obiceiurile alimentare pe care le avem, fiecare dintre noi. Astfel, este important să alternați alimentele sănătoase cât mai mult posibil pentru a vă menţine greutatea optimă.


Spre exemplu, puteţi înlocui micul dejun clasic cu un amestec sănătos, pentru o perioadă de maximum două săptămâni şi o să observați cum pierdeți până la două kilograme, fără a depune prea mult efort. Ca urmare, există nenumărate astfel de amestecuri sănătoase, însă, este important să le alternați pentru ca organismul să nu fie privat de vitamine esenţiale, capabile să vă îmbunătăţească metabolismul.


În concluzie, puteți prepara un smoothie sănătos din următoarele ingrediente: o cană de zmeură, o banană, un măr, o jumătate de lămâie, o lingură de seminţe de in. Adăugați toate ingredientele într-un blender şi amestecați până când obţineți o consistenţă omogenă. Consumați acest amestec în fiecare dimineaţă, timp de două săptămâni.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.