19 Aprilie 2023
7383 accesări
0 comentarii

Dr. Petru Trifăuțanu, Clinicile Dr. Petru

Implanturile dentare reprezintă cea mai eficientă metodă de substituție a dinților naturali. Cu toate că tehnologia existentă în momentul de față este avansată, majoritatea pacienților se tem de problema integrării osoase a implantului. Integrarea osoasă, numită și osteointegrare, descrie procesul de fuziune al osului maxilarului cu implantul dentar, iar cazurile în care apar, complicațiile nu depășesc 2% din numărul total de implanturi. Realizarea cu succes a acestui proces depinde în foarte mare măsură de modul în care pacienții respectă recomandările medicale, de starea generală de sănătate a acestora și, mai ales, de alegerea unei clinici specializate, moderne, care să dispună de toată tehnologia necesară.

Materialele folosite în componența implanturilor dentare sunt similare, însă acest lucru nu implică și faptul că nivelul calității diferitelor modele este același. Calitatea implantului este strâns legată de gradul de dezvoltare al acestora. Printre cele mai moderne implanturi dentare se numără implanturile nemțești, italiene și coreene.

După cum am menționat anterior, alegerea clinicii potrivite aduce pacienții mai aproape de o osteointegrare ușoară, fără griji și complicații. Clinicile Dr. Petru pun la dispoziție tehnologie de ultimă generație și beneficiază de medici experți în domeniul implantologiei dentare.

“Rezultatele obțiune în cabinetele noastre stomatologice sunt foarte bune deoarece dispunem de implanturi dentare de ultimă generație, ce permit o integrare osoasă mai bună! În plus, clinicile sunt dotate cu tehnologie performantă, special create pentru acest tip de intervenție stomatologică ”.

Clinicile Dr. Petru pun la dispoziție servicii stomatologice de calitate la prețuri accesibile: implantologie minim invazivă, radiologie Dentară 3D, chirurgie dentară, estetică dentară, tratamente parodontale, tratamente protetice, tratamente edodontice, tratamente pedodontice, tratamente profilactice și ortodonție.

Clinicile Dr. Petru se regăsesc, la momentul actual, în Constanța și Galați.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii