Clinici şi spitale
1375 accesări 17 Iulie 2017 0 comentarii

Dr. Dali Clinique Esthetique / O nouă clinică premium de remodelare corporală şi estetică facială, la Constanţa

Frumuseţea exterioară necesită atenţii la detalii, sfaturi şi servicii premium, iar doamnele, dar şi domnii din Constanţa au acum la dispoziţie toate acestea în cea mai nouă clinică estetică din municipiu - Dr. Dali Clinique Esthetique. Situată pe bulevardul Mamaia nr. 141, într-o locaţie elegantă, clinica oferă servicii personalizate la cel mai înalt standard, într-o atmosferă intimă şi discretă.

Echipa cuprinde medici specialişti, iar aparatura este de ultimă generaţie, asigurând rezultate spectaculoase pentru toţi cei care doresc un ten proaspăt şi o siluetă de invidiat.

„Clinica Dr. Dali este un proiect de suflet. De îndată ce clienţii vor păşi pragul clinicii noastre, vor avea parte de o nouă experienţă, de răsfăţ şi atenţie la detalii. Personalul nostru este pregătit să răspundă tuturor cerinţelor. De asemenea, specializarea mea medicală, în dermato, va fi un plus pe care îl oferim constănţenilor”, a declarat dr. Ichrak Dali, managerul clinicii.

La Dr. Dali Clinique Esthetique puteţi beneficia de numeroase tratamente, printre care antiaging, acnee, toxină botulinică, celulită, slăbire localizată, remodelare corporală, albirea dinţilor etc.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.