Clinici şi spitale
808 accesări 16 Iulie 2017 0 comentarii

Endoscopie digestivă gratuită, la MEDSTAR 2000 Clinic

Endoscopia digestivăeste folosită pentru diagnosticul afecţiunilor tubului digestiv ce nu pot fi descoperite ecografic. Se bucură de o mare popularitate datorită calităţilor sale deosebite: rapidă, cu mare sensibilitate şi specificitate diagnostică, cu valenţe terapeutice şi aproape lipsită de complicaţii şi contraindicaţii.

„Endoscopia digestivăeste recomandată în scop de diagnostic, monitorizare, dar şi tratament. Nu în ultimul rând, cea mai importantă etapă este cea de prevenţie a bolilor sau descoperirea lor în stadiu incipient. Din acest motiv, endoscopia digestiva poate fi efectuată la pacienţii asimptomatici, ca metodă de screening, mai ales la persoanele cu risc crescut de a dezvolta anumite boli. Colonoscopia şi endoscopia digestivă superioară sunt în topul investigaţiilor pentru diagnosticareacancerului de stomac sau de colon”, explică dr. Elena Petrovici, medicină internă, gastroenterologie.

MEDSTAR 2000 Clinic oferă pacienţilor posibilitatea de a beneficia gratuit de aceste investigaţii, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Petru detalii, programări, consultaţii şi consiliere, apelaţi numerele de telefon 0241.638.251, 0722.574.250 şi 0241.940.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.