Foto: Sand Under my feet

Foto: Sand Under my feet
Foto: Sand Under my feet
Stil de viaţă
598 accesări 30 Iunie 2020 0 comentarii

Extensiile de păr vă dau un aspect împrospătat

Pentru a fi cât mai frumoase, foarte multe femei apelează, în ziua de azi, la extensii de păr, cea mai rapidă modalitate de a vă schimba aspectul. În prezent, datorită micro-extensiilor profesionale realizate din meșe naturale alese manual, nu mai aveți de ce să vă temeți că ar putea să vi se deterioreze părul sau că ar arăta artificial.

Spre deosebire de extensiile devenite clasice (cu microringuri, bandă adezivă sau cheratină), micro-extensiile se prind pe părul natural printr-o tehnică specială, cu ajutorul unui aparat care furnizează rășină naturală. Astfel, părul dumneavoastră nu este deteriorat nici în timpul aplicării extensiilor, nici în timp ce le purtați.

Potrivit Angelei Moraru, specialist în înfrumusețare, întregul proces de aplicare a micro-extensiilor este delicat, pentru că aceste extensii sunt aplicate pe șuvițe foarte fine sau, în unele cazuri, chiar pe câteva fire de păr. În plus, datorită faptului că micro-extensiile sunt realizate din păr natural, este practic imposibil ca cei care vă privesc să facă distincție între părul aplicat de stilist și părul natural.

În plus, tehnica de aplicare creează o coafură flexibilă care se va comporta exact ca părul real, oferindu-i părului dumneavoastră un aspect autentic și natural.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.