Sfatul medicului
148 accesări 05 August 2019 1 comentariu

Feliile de castravete vă scapă de cearcăne

Nu puteți dormi? Faceți tot posibilul să prindeți măcar câteva ore de somn pe noapte, pentru că lipsa acestuia vă poate aduce pe chip cearcăne profunde, în timp. Poate vi se pare că este ciudat, dar specialiștii susțin că nimic nu regenerează corpul mai bine decât somnul. Așa că, dragi constănțeni, dormiți cel puțin 7-8 ore pe noapte și dacă programul vă permite, trageți un pui de somn și la prânz. Desigur, cearcănele mai pot apărea și din cauza alergiilor, dar problema este întâlnită și în cazul persoanelor care au nasul înfundat.

În concluzie, pentru a avea o față luminoasă, mâncați sănătos.

Adoptați o dietă echilibrată, bogată în vitamine și nu uitați să beți multă apă! Dacă, totuși, cearcănele s-au instalat, puteți apela și la tratamentele naturiste, ca să scăpați de ele.

Tăiați două felii de castravete și lăsați-le pe ochi între 15 și 20 de minute. Repetați procedeul în fiecare zi, pentru cel puțin o săptămână.

Un alt remediu pe care îl puteți prepara foarte ușor acasă constă în aplicarea pungilor de ceai de mușețel direct pe zona afectată. Atenție, însă! Aveți grijă ca acestea să se fi răcit deja înainte să le așezați pe ochi.

Bineînțeles, puteți cumpăra și din farmacie diferite creme hidratante cu vitamina K și retinol, pe care le puteți aplica pe față, iar efectele vor fi vizibile.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

7 august Doru
Cearcane

Si serul Pure poate ajuta la reducerea cearcanelor!

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.