Sfatul medicului
202 accesări 12 Septembrie 2018 0 comentarii

Frisoanele în sarcină pot duce la mari complicaţii

Sunteţi însărcinate şi aveţi febră sau frisoane? Dacă experimentaţi aceste simptome, probabil că suferiţi de o afecţiune care, însă, nu are nicio legătură cu sarcina.

„Este uşor să vă îmbolnăviţi în timpul sarcinii, deoarece sistemul dumneavoastră imunitar este afectat în mod natural”, susţine dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar Obstetrică Ginecologie.

Majoritatea infecţiilor nu sunt grave dacă sunt tratate rapid cu antibiotice şi multe lichide. Dacă rămân netratate, ar putea ajunge la rinichi şi cauza o serie de alte complicaţii.

Spre exemplu, unele infecţii urinare sunt asimptomatice, dar altele se manifestă prin nevoie urgentă de a urina, senzaţie de arsură la urinare, urină tulbure sau cu sânge însoţite de febră, frisoane şi dureri pelviene. Totodată, dacă suferiţi de febră, frisoane, tuse, greaţă şi vomă, acestea sunt simptomele gripei. Mai mult decât atât, femeile însărcinate prezintă un risc mai mare de a se îmbolnăvi de gripă, deoarece sistemul lor imunitar este slăbit.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.