Sfatul medicului
273 accesări 22 Iulie 2019 0 comentarii

Găsiți punctul Hoku și scăpați de durerile de cap!

Atunci când ne doare foarte tare capul, nu mai suntem în stare să facem multe lucruri. Totuși, atunci când nu este vorba despre o problemă gravă, aceste dureri pot fi controlate și eliminate destul de ușor, fără a lua un pumn de pastile.

Specialiștii ne învață că, pentru a scăpa în mod natural de durerile de cap, se poate apela la presopunctură, o metodă chineză de vindecare, foarte ușor de realizat. Ce trebuie să faceți? Înainte de toate, este necesar să învățați să găsești punctul Hoku din palma dumneavoastră. Acest punct Hoku se află între degetul mare și arătător, acolo unde simțiți că se blochează mușchiul și este asociat cu relaxarea părții superioare a corpului. Presiunea exercitată asupra acelui loc stimulează nervii.

Practic, folosind degetul mare și arătătorul de la cealaltă mână, se apasă pe punctul Hoku pentru 30 de secunde sau până când simțiți că mușchiul începe să se relaxeze. Repetați procedura de câteva ori, atunci când sunteți stresat sau când aveți dureri de cap și efectele nu vor

întârzia să apară.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.