09 Decembrie 2021
498 accesări
0 comentarii

Dacă după ce ați urmat o dietă și o rutină de exerciții fizice, încă aveți grăsime care refuză să dispară, găsiți alte soluții pentru a o putea elimina, perseverați. Specialiștii de la dozadesanatate.ro spun că grăsimea „încăpățânată” este cea care dispare cel mai greu, chiar dacă faceți multă mișcare. De regulă, ea apare în locuri specifice și este greu de eliminat, fiind cunoscută și ca ultima grăsime, deoarece persistă până la sfârșitul procesului de pierdere în greutate.

În concluzie, această grăsime necesită un proces suplimentar, diferit și eficient pentru eliminare. Este important să vă modificați obiceiurile: rutina de exerciții fizice, dieta și chiar mersul la medic. Înainte de toate, trebuie să știți că grăsimea încăpățânată este un tip de grăsime subcutanată, adică situată chiar sub piele. Expresia este folosită pentru a indica ultima parte de grăsime pe care trebuie să o eliminați pentru a vă încadra într-un procent sub media populației care corespunde caracteristicilor voastre. Locația sa poate varia în funcție de fiecare persoană, dar cel mai frecvent este localizată în jurul șoldurilor și coapselor la femei. La bărbați, tinde să fie vizibilă pe abdomen. Ce puteți face? Continuați să mâncați mai puține calorii decât puteți arde zilnic. Reduceți aportul de carbohidrați la un sfert din încărcătura calorică și creșteți consumul de alimente bogate în fibre și proteine. Apoi,

antrenați-vă de câteva ori pe stomacul gol. Acest lucru poate duce la beneficii metabolice care accelerează arderea grăsimilor.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU