Ştiri medicale
446 accesări 22 Septembrie 2017 0 comentarii

Iată ce analize trebuie să faceţi, înainte de a spune „da”

Ştiti care sunt investigaţiile medicale care sunt necesare înainte de căsătorie? Dacă răspunsul este nu, atunci le puteţi afla din următoarele rânduri.

Potrivit medicilor specialişti de la Centrul medical Iowemed, orice cuplu, înainte de căsătorie, trebuie să se convingă că ambii parteneri sunt perfect sănătoşi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, viitorii soţi trebuie să facă un set complet de analize, efectuate special în aceste circumstanţe.

„Dacă vreţi să vă căsătoriţi, există o serie de analize care se impun a fi efectuate, pentru a elimina orice factor de risc în ceea ce priveşte sănătatea, numite şi analize prenupţiale. Acestea sunt: VDRL/TPHA, anticorpi anti-HIV şi radiografia pulmonară. Importanţa efectuării lor înainte de căsătorie este vitală, pentru că ele ajută la depistarea unor boli grave, precum SIDA, sifilis sau tuberculoză”, atenţionează medicii specialişti.
Acest set de analize poate fi efectuat în laboratorul din cadrul Centrului medical Iowemed. Pentru mai multe detalii, apelaţi numărul de telefon al centrului medical Iowemed 0241.962.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.