Sfatul medicului
341 accesări 12 Februarie 2018 0 comentarii

Injecţiile cu toxina botulinică te scapă de transpirație

Transpiraţia în exces nu este numai o problemă estetică, ci poate influenţa în mod negativ imaginea personală. Acum, nu mai este nevoie să ne ruşinăm de faptul că transpirăm mai mult decât ceilalţi, pentru că putem lua măsuri în acest sens.

Injecţiile cu toxina botulinică, tratament aplicat în cabinetele de chirurgie estetică, te pot scăpa de transpiraţia nedorită pentru şase luni. Într-un timp în care operaţiile estetice au ajuns atât de departe încât nu există, practic, zonă a corpului care să nu poată fi ajustată, chiar şi proastele „obiceiuri” ale organismului pot fi reglate după voia noastră.

Transpiraţia excesivă, în termeni medicali hiperhidroza, poate fi tratată prin injectarea de toxină botulinică în zonele cu probleme, scăpând pacienţii de stresul zilnic resimţit la contactul cu familia sau cu cei de la muncă.

Tratamentul cu toxină botulinică are o eficienţă totală şi a devenit popular atât printre femei, cât şi printre bărbaţi. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, gravidelor sau pacienţilor care au o anumite afecţiune neuromusculară. Spre deosebire de tratamentele medicamentoase, care nu sunt tot timpul sigure, injecţiile cu toxina botulinică se pot face rapid. Nu sunt dureroase, iar activitatea se poate relua imediat după intervenţie.

Efectul este garantat pentru jumătate de an şi nu necesită o întreţinere specială, pacientul fiind capabil să-şi reia activitatea obişnuită, chiar şi în perioada de acomodare a organismului cu noul tratament.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.