Sursa foto Revista FPM

Sursa foto Revista FPM
Sursa foto Revista FPM
Sfatul medicului
212 accesări 02 Octombrie 2020 0 comentarii

Inul hidratează şi regenerează părul

Este clar, părul este expus la mulţi factori care îl pot subţia, îl pot usca sau îl pot deteriora vizibil. Din acest motiv, trebuie să îi oferim hrănirea şi îngrijirea de care are nevoie zilnic. Pentru cei care nu ştiu, puteţi avea un păr sănătos cu seminţe de in, acestea fiind pline de nutrienţi, deci au capacitatea de a oferi părului protecţia şi strălucirea pierdută.

Potrivit site-ului dozadesanatate.ro, pe piaţă există multe produse pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea părului. Acestea sunt special concepute pentru a repara firul deteriorat şi a-i reda aspectul frumos şi sănătos. Cu toate acestea, există şi alternativele naturiste, care costă mai puţin şi care vă ajută să obţineţi rezultate asemănătoare, întărind părul şi dându-i o nouă strălucire.

Unul dintre cele mai bune tratamente disponibile pentru păr este apa din seminţe de in. După cum ştiţi, inul este o sursă de uleiuri esenţiale şi nutrienţi benefici pentru sănătatea organismului. În ceea ce priveşte părul, inul îl hrăneşte, îl hidratează şi îl regenerează. În afară de faptul că sunt o sursă importantă de acizi graşi Omega 3, seminţele de in conţin şi o mare cantitate de vitamina E şi B. Apoi, vitamina E acţionează ca un antioxidant capabil să refacă daunele provocate de factorii externi şi să stimuleze regenerarea părului. Pe de altă parte, vitaminele din complexul B sunt minunate pentru sistemul nervos şi circulator. Aşadar, inul este potrivit pentru îngrijirea pielii şi, mai ales, pentru întărirea şi hrănirea părului.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.