Sfatul medicului
459 accesări 09 Ianuarie 2018 1 comentariu

La ce le ajută pe viitoarele mămici gimnastica prenatală

Este adevărat că sarcina reprezintă o perioadă extraordinară din viaţa unei femei, dar este clar că aceasta aduce cu sine o mulţime de modificări, pe timpul celor nouă luni.

„Ştiaţi, de exemplu, că centrul de greutate al organismului este influenţat de hiperlordozarea coloanei lombare şi cifozarea coloanei toracice (modificări fireşti în sarcină), iar greutatea corporală creşte şi ea odată cu creşterea lui bebe, precum şi cu hormonii ce produc relaxarea ligamentelor? Acum ai ajutor să faci faţă acestor modificări. Gimnastica prenatală iţi facilitează adaptarea uşoară la noile simţiri şi trăiri prin stretching, exerciţii de respiraţie, uşoară tonifiere şi voie bună”, a declarat Mihaela Cojocaru, kinetoterapeut.

Tocmai de aceea, viitoarelor mămici li se recomandă cursurile de gimnastică prenatală, la care pot participa toate graviduţele care au trecut de trimestrul I de sarcină şi care au acordul medicului pentru a face mişca.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

10 ianuarie lupsa
oferta!

Oferta originala munca acasa de indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.