Sfatul medicului
538 accesări 11 Septembrie 2019 0 comentarii

La ce trucuri puteți apela pentru a vă înfrumuseța

Chiar dacă sunteți mai pesimiști din fire, să știți că tratamentele faciale pot face minuni pentru tenul oricărei persoane, femeie sau bărbat. Vreți să fiți mai frumoși? Atunci, apelați cu încredere la câteva trucuri ideale pentru înfrumusețare! În primul rând, puteți apela la hidrafacial, singura procedură de hidradermabraziune care combină curățarea, exfolierea, cu extracția și hidratarea pielii dumneavoastră.

Apoi, există radiofrecvența (RF), care combate lipsa de elasticitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen. La ora actuală, radiofrecvența este cea mai nouă tehnologie folosită, care are rezultate vizibile încă de la primul tratament, în cazul lipsei de fermitate și a elasticității pielii, atât faciale, cât și corporale. Se știe că elastina și colagenul sunt produse de o celulă a pielii numită fibroblast. Energia RF stimulează aceste fibroblaste, iar încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen. În același timp, aceasta stimulează metabolismul fibroblastelor accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, a treia procedură recomandată este oxigenoterapia, aceasta permițând exfolierea stratului exterior al pielii, dar și oxigenarea țesutului din interior. Totodată, Dermapen-ul este un dispozitiv ce execută mii de micro-înțepături, fiind folosit pentru a stimula întinerirea pielii, pentru efect de lifting.

Pentru cei mai puțin curajoși există peeling-ul cu acid mandelic. Cu ajutorul acestuia, tenul este regenerat și luminat, cu ajutorul substanțelor active din migdale. Nu în ultimul rând, se recomandă Bohr-ul, un aparat ce produce pe suprafața pielii zeci de bule de dioxid de carbon, care explodează delicat pe ten, inducând efectul Bohr, care face ca pielea să se autoregenereze.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.