Sfatul medicului
188 accesări 12 Februarie 2019 1 comentariu

Lămâia vă netezeşte ridurile

Desigur, fiecare dintre noi vrem să arătăm tineri cât mai mult posibil. Dacă tot nu ne putem opune trecerii timpului şi nu a apărut nici o invenţie care să oprească procesul de îmbătrânire, măcar să încercăm se revitalizăm tenul, ori de câte ori este posibil.

În acest sens, specialiştii ne îndeamnă să folosim lămâia pentru a face ridurile mai puţin vizibile şi pentru a îmbunătăţi calitatea pielii. Potrivit unui studiu recent, uleiul de lămâie reduce stresul oxidativ la suprafaţa pielii. Pe de altă parte, lămâile sunt bogate în vitamina C, care stimulează producţia de colagen şi oferă elasticitate pielii. Apoi, enzimele naturale din sucul de lămâie închid porii măriţi şi reduc aspectul celor noi. Aşa că, pentru a vă bucura de beneficiile acestui fruct trebuie să taiaţi o felie de lămâie şi să masaţi zonele cu riduri timp de câteva minute. Alternativa este să vă aplicaţi o mască din coaka rasă de lămâie, iar efectele se vor observa în mai puţin de o lună.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

15 februarie Flori
Riduri

In jurul ochilor, pentru riduri eu ma dau cu Pure un ser impotriva ridurilor de tip "talpa gastii".

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.