29 Noiembrie 2016
2063 accesări
0 comentarii

Cadrele medicale, dar şi personalul TESA care îşi desfăşoară activitatea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) vor intra, săptămâna aceasta, într-o mini-vacanţă, urmând ca majoritatea să îşi reia activitatea abia în data de 5 decembrie. Desigur, a precizat directorul unităţii sanitare, dr. Cătălin Grasa, vor fi asigurate urgenţele, iar pe fiecare secţie în parte vor exista medici de gardă care vor supraveghea bolnavii internaţi.


„Pacienţii nu vor avea de suferit. În spital, vor exista medici, doar că nu va lucra toată lumea”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, managerul SCJU.

De precizat că bolnavii nu vor beneficia nici de serviciile medicilor de familie şi ale celor din Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, aceştia având liber. Medicii de familie şi cei specialişti vor reveni la serviciu abia luni, 5 decembrie. Trebuie menţionat că atât în SCJU, cât şi în celelalte spitale, medicii vor lucra ca în zilele de week-end, asigurând urgenţele.
Aşadar, cei care pe parcursul acestei mini-vacanţe de 1 Decembrie vor avea probleme medicale se pot adresa medicilor din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar şi celor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean, care vor fi la datorie, ca de obicei.

Taguri articol: stiri medicale cabinete medic judeţean medicii urgenţe

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU